Notice: Undefined variable: grid in /home/maqudesi/domains/maqudesign.sklep.pl/public_html/system/modification/catalog/controller/module/nicogrid.php on line 125 Polityka prywatności

Polityka prywatności

1. W celu skorzystania z usług sklepu Klienci zobowiązani są do podania adresu pocztowego, pod którym możliwy jest odbiór paczek pocztowych. Podawanie pozostałych danych osobowych jest dobrowolne.

2. Składając zamówienie w sklepie wyrażasz zgodę na przekazanie nam swoich danych osobowych oraz na ich przetwarzanie dla celów realizacji umowy. Podanie danych osobowych oraz zgoda na ich przetwarzanie są niezbędnym elementem do zrealizowania Twojego zamówienia.

3. Twoje dane osobowe są chronione zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r.
o ochronie danych osobowych” (Dz. U. Nr 133 poz. 883 ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

4. Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja nie jest obowiązkowa jeżeli chcesz dokonać zakupu, ale może wiązać się z dodatkowymi korzyściami (rabaty, bony, informacje o obniżkach).

5. Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze w celu obciążęnia Twojej karty kredytowej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu.

6. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera.

7. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

8. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie i nie zostaną udostępnione osobom trzecim.

9. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

10. W przypadku naruszenia Regulaminu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

11. Klienci mają prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania i usuwania.

12. Komunikacja między Twoim komputerem a serwerem obsługującym płatności jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

13. Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

14. W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego w zakładce KONTAKT.

Maqudesign Maja Kubica

Since 2013 we create fashion and design for possitive People, who love comfort, smile and high quality. We are looking for new solutions and patterns to create objects which may accompany you in every situation. We would be happy if you share with us your experiences with Maqu!

We bring up our knowledge about ecology and responsible life just because it is importand for us, but we want to share it with you throw our products. Please, remember-  items you bought were sew and printed in Poland, taking care about fair-trade economy rules and ecology what has an infuence of its price. Buying from us you have guarancy your money were spent in honest way.

If you want learn more, please be invited.

Facebook